Lirik Lagu SWIPE - Alyph Feat Dato Seri Vida, Viral di TikTok

Alyph - SWIPE
Sumber :
  • Tangkapan layar YouTube ALYPH

VIVA Showbiz – Akhir-akhir ini, Lagu Swipe yang dipopulerkan oleh Alyph Feat Dato Seri Vida viral di sosial media TikTok. Potongan lagunya sering dipakai pengguna TikTok sebagai audio untuk gerakan khusus yang sesuai dengan lirik lagu tersebut.

Viral! Dua Laki-laki Bawa Kabur Water Barrier di Ragunan, Warganet: Tangkap

Lagu SWIPE ini menceritakan tentang pengalaman Alyph dalam bermain aplikasi dating atau aplikasi pencari jodoh. Dalam aplikasi tersebut, Alyph dalam memilih tipe wanita yang disukainya dalam aplikasi tersebut.

Alyph merupakan seorang penyanyi sekaligus penulis lagu, komposer, dan produser berdarah Singapura-Melayu. Saat ini, pemilik nama lengkap Syarifullah tinggal di Malaysia.

Viral Bocah 5 Tahun Kemudikan Mobil PLN, Begini Kronologi Sebenarnya

Lirik Lagu SWIPE - Alyph Feat Dato Seri Vida

Top Trending: Rumah Mewah Mantan Panglima TNI Hingga Habib Bahar Gombalin Pelayan Restoran

Aku ada type
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
Aku swipe
Swipe

Aku ada type
Tak kisah, hype ke tak hype
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
Aku swipe
Swipe

Tak nak jaga hati
Lebih baik aku jujur
Dah banyak situasi yang ku mengalami
Biar takde yang ku kesali
Dulu diorang beritahu kena buat macam ni
Kalau tak, confirm takle pergi
Bila aku tak dengar
Mereka kata ego tinggi
Tak pandai bawak diri
Korang boleh pergi m-

Baby, aku ada type
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
Aku swipe
Swipe

Aku ada type
Tak kisah, hype ke tak hype
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
Aku swipe
Swipe

'Ngada-ngada
Bagi secubit nak segenggam'
Diam
Skarang aku nak segalanya
Amacam?
Cabaran
Buat kebaikan masa depan, kau kena letak jawatan
Amacam?
Aku nak susah kan hidup kau? Tak
Kau da terbiasa orang dengar cakap
Kau da leka, itu sebab kau stuck
Bagi otak, aku lap, aku wipe

Bagi lega, lega
Lega lega lega lega lega
Kau dibebas dera
Kau dapat nikmati warna Senja (Ooouuu)
Itu aku Like
Pada hujung hari
Aku susun sepuluh jari
Moga yang tak bersetuju akan buka hati
Psyche!
Korang boleh m-

Aku ada type
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
Aku swipe
Swipe

Aku ada type
Tak kisah, hype ke tak hype
Kalau aku like, aku like
Kalau tak
Aku swipe
Swipe

Halaman Selanjutnya
Halaman Selanjutnya